2008/05/22

Szamár

Elzártak 3 napra egy szamarat Mexikóban. Az állat ugyanis megrúgott és megharapott két férfit egy farm előtt a mexikói Chiapas állam fővárosa, Tuxtla Gutierrez közelében.

Link

Boszi

A Nairobitól 300 kilométerre nyugatra fekvő Nyakeo településen kedden mintegy száz feldühödött ember járt házról házra, rángatta ki otthonából és kötözte meg a bűnösnek tartott asszonyokat, majd élve megégették őket - mondták el helyi lakosok.

Link

2008/05/18

Szűz

Szüzességének igazolásáért orvosi vizsgálatra ment egy 60 éves nő Romániában, mert nagyon megelégelte szomszédai pletykálkodását.
A hölgyről azt terjesztették, hogy a férfiak egymás kezébe adják nála a kilincset, éjjel-nappal járnak hozzá. Valójában néhány férfi rokona keresi csak fel, hogy segítsen neki a férfiasabb házimunkákban, javítgatásban.

2008/05/16

Tartozás

Azt írja nagy tudású ügyvéd, hogy tartozom az ügyfelének 0 azaz nulla forinttal. Erre rájön 588 forint kamat és 3300 Ft adminisztrációs díj.

És még nincs vége. Mert boldozva, aláhúzva felszólít, hogy a mellékelt csekken a tőketartozásom 5 napon belül fizessem be. Szerencsére a lap alján levő csekket előre kitöltötték nekem, így azzal már nem kell bíbelődnöm. Persze 0 azaz nulla forintról van kitöltve.

Voltam ma a Postán. Nem lehet feladni. A Posta számítógépes rendszere nem fogadja el, azt mondták, hogy legalább 1 forintnak kellene lennie az összegnek, akkor menne.

Link

2008/05/15

Szeszkó

Szobor alakjában örökítik meg a részeg disznót a közép-ukrajnai Poltava megye Komszomolszk városában a helyi kocsmatöltelékek okulására.
Az 1960-ban alapított hatvanezres városkában már van emlékműve a Mikulásnak, a szotyolaárusnak és a vízvezeték-szerelőnek.

Link

Nyelőgép

Veszített, ezért dühében szétvert két nyerőautomatát szerda este egy férfi Siófokon, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

Link